您的位置:首页 > 新闻中心 > 语言考试 > 雅思
雅思考试 雅思阅读全真模拟题答案(一)
2012-10-20     美国留学网(www.usaliuxue.com)  发布者:博文留学

   Answer keys:

 

  1. 答案:(in) January (见第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britain's obesity epidemic.)

 

  2. 答案:food packs/packaging (见第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britain's obesity epidemic. 或者在第4段中也提到另一个答案:The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.)

 

  3. 答案:(Britain’s) obesity epidemic (见第2段:The Guardian has learned that the FSA will launch a series of 10-second television adverts in January telling shoppers how to follow a red, amber and green traffic light labelling system on the front of food packs, which is designed to tackle Britain's obesity epidemic.)

 

  4. 答案:(breakfast) cereals (见第4段:The UK market for breakfast cereals is worth £1.27bn a year and the manufacturers fear it will be severely dented if red light labels are put on packaging drawing attention to the fact that the majority are high in salt and/or sugar.)

 

  5. 答案:guieline daily amounts/GDAs (见第5段:The industry is planning a major marketing campaign for a competing labelling system which avoids colour-coding in favour of information about the percentage of "guideline daily amounts" (GDAs) of fat, salt and sugar contained in their products.)

 

  6. 答案:unhealthy foods (见第6段第1句:The battle for the nation's diet comes as new rules on television advertising come into force in January which will bar adverts for unhealthy foods from commercial breaks during programmes aimed at children.)

 

  7. 答案:E (见第12段:Chris Wermann, director of communications at Kellogg's, said: "In principle we could never accept traffic light labelling." )

 

  8. 答案:B (见第8段最后一句:It is unjustified and nonsensical to attack the FSA's scientific reputation and to try to undermine its credibility.)

 

  9. 答案:D (见第11段最后1句:We're driven by consumers and what they want, and much of what we do has been to make our products healthier.)

 

  10. 答案:C (见第10段:Gavin Neath, chairman of Unilever UK and president of the Food and Drink Federation, has said that the industry has made enormous progress but could not accept red "stop" signs on its food.)

 

  11. 答案:B (见第8段:Terrence Collis, FSA director of communications, dismissed claims that the proposals were not based on science. "We have some of the most respected scientists in Europe, both within the FSA and in our independent advisory committees. It is unjustified and nonsensical to attack the FSA's scientific reputation and to try to undermine its credibility.")

 

  12. 答案:D (见第11段第1句:Alastair Sykes, chief executive of Nestlé UK, said that under the FSA proposals all his company's confectionery and most of its cereals would score a red.)

 

  13. 答案:A (见第7段第1句:Ofcom's chief executive, Ed Richards, said: "We are prepared to face up to any legal action from the industry, but we very much hope it will not be necessary.")

 

美利坚院校

数十位海归留学专家美国留学网能为你做什么?

1、24小时内我们的专业顾问会和您取得联系并根据您的要求为您涉及留学方案。
2、“出国留学需谨慎,量力而行;选择适合自己的,就是最好的!不要太追求名校”——桑老师名言!查看出处>>
3、信不信由你,针对一些学校申请,我们是免费办理;一些学校我们是先办理成功后收费--首家推出留学电商化机构
如果你希望了解更多详情,请拨打我们的留学免费咨询电话:400-690-8210 或者
  • 桑老师

    桑老师中国留学网总裁

    从事留学高端服务十二年,美国本科奖学金申请专家

    首位提出留学电商化零中介体系。

    手机:13952236121

    微信:bjsangqing

    点击咨询

    在线咨询

    桑老师的博客 提交个人免费评估申请

  • 吴老师

    吴老师中国留学网总裁

    从事留学高端服务十二年,美国本科奖学金申请专家

    首位提出留学电商化零中介体系。

    手机:13601085499

    微信:skoda1999

    点击咨询

    在线咨询

    吴老师的博客 提交个人免费评估申请

快速报名表

姓  名: * 真实姓名 电 话: *与您取得联系
申请国家: Email: *投递相应的留学材料
联系时间:  QQ:
毕业学校: 毕业专业:
补充说明: 你的个人职业规划,以及自己的一些特殊才能,语言成绩,工作经历,获奖信息,留学计划,自己问题等